

KALITATEA BERMATUTA
Hiru kontrol-iragazki aplikatzen ditugu: barnekoak, ikuskapen ofizialak eta Gobernuaren Segurtasun Saila. Bertako produktuak erabiltzen ditugu eta trazabilitate fidagarria dugu prozesu osoan zehar.
ETXEKO PRODUKTUAK
Mikel Zabal Harategian, egunero hanburgesak, albondigak, txistorra, kebabak eta askoz gehiago prestatzen ditugu. Dena gure harategian egiten da, gehigarririk gabe, arretaz eta bertako produktuekin.
TOKIKO HORNITZAILEAK
Mikel Zabal Harategian, animalien ongizatea eta prozesu jasangarriak bermatzen dituzten tokiko nekazari eta hornitzaileekin lan egiten dugu. Gure haragi guztiak guztiz trazagarriak dira: sorotik zure mahairaino.
ezagutu gaitzazu
Mikel Zabal harategia

eusko label eusko label eusko label eusko label eusko label eusko label


Zure betiko Irungo harategia
Elaborazio propioa
Mikel Zabal harategian ez dugu gehigarri artifizialik edo osagai prozesaturik erabiltzen. Gure produktuak, hala nola hanburgesak eta txuletak, egunero egiten ditugu gure harategian. Zure beharretara ere egokitzen gara: glutenik gabeko edo gatzik gabeko produktuak eska ditzakezu, adibidez.

Zalantzak dituzu zein mozketa aukeratu?
Bezero bakoitza desberdina da, eta errezeta bakoitzak haragi espezifiko bat behar du. Mikelek, Maialenek eta Philippek gidatuko zaituzte prestatu nahi duzunaren arabera: erreak, plantxan egindako haragiak, gisatuak edo barbakoak.
Kontserbazioa eta heltzea
Tenperatura kontrola
Heltze prebentiboa
Mikel Zabal Harategian, haragia salgai jarri aurretik, heltze-prozesu natural eta prebentibo bat jasaten dugu. Hau da, haragia hainbat egunez tenperatura kontrolatuko hozkailuan atseden hartzen uzten dugula.

testigantzak
Gure bezeroek diote


albisteak