
Mikel Zabal HARATEGIA
Mikel Zabala Harategian 40 urte baino gehiago daramatzagu Irun erdialdean kalitatezko haragia eskaintzen. Harategi familiar bat gara, merkataritza tradizionalaren onena bezeroari zuzendutako ikuspegi moderno batekin uztartzen duena.
Egunero tokiko haragiak hautatzen ditugu pertsonalki, eta horietako askok Gobernuaren eta Osasunaren aldeko apustua egiten dute, kalitatearen, trazabilitatearen eta benetako zaporearen bermea. Bertako nekazariekin zuzenean lan egiten dugu, tokiko produktuak lehenetsiz eta ekoizten dituztenen tratu justua emanez.
Irunen bertako produktuak, zerbitzu pertsonalizatua eta benetako zaporea eskaintzen dituen harategi baten bila bazabiltza, zure zain gaude.



Gure haragiak heltze-prozesu natural bat jasaten du, eta horrek bere ehundura, zaporea eta digerigarritasuna hobetzen ditu. Artisau produktuak ere prestatzen ditugu: hanburgesak, albondigak, kebabak eta prestatzeko prest dauden beste produktuak, beti kontserbagarririk edo gehigarririk gabe.

Mikel Zabal Harategiaren mostradore atzean, Mikel, Maialen eta Philippe gaude, sukaldatu nahi duzunari buruzko aholkuak eman eta gidatzen zaituen talde fidagarria. Betie ere, jarrera atsegin, zintzo eta profesional batekin.
Kontserbazioa eta heltzea
Tenperatura kontrola
Heltze prebentiboa
Mikel Zabal Harategian, haragia salgai jarri aurretik, heltze-prozesu natural eta prebentibo bat jasaten dugu. Hau da, haragia hainbat egunez tenperatura kontrolatuko hozkailuan atseden hartzen uzten dugula.

aukeratu tradizioa, aukeratu Mikel Zabal Harategia

produktu freskoak
Txerri, behi eta hegaztien haragia, besteak beste.

elaborazio propioa
Gure produktuek ez dute gehigarri artifizialik edo industrialik.

Kalitate kontrola
Eguneroko barne-kontrolak ezartzen ditugu eta zorrotz betetzen ditugu ikuskapen ofizialak. Gure haragia jatorritik zure mahairaino trazatzen eta bermatzen da.